VÅRT FÖRSTA HUS – DET FÄRDIGA RESULTATET!

Hej där vänner!
Nu är ni kanske nyfikna hur det blev? Ta da!!
Här har ni alltså det färdiga köket och jag kan bara säga att vi såklart är väldigt, väldigt nöjda och glada över att allt blev precis så som vi önskat oss. Även såklart glada att äntligen vara klara för, phu, vilken resa det har varit. No pain no gain tänker jag… Att välja sitt kök är verkligen inte lätt och att då få så fin hjälp som vi fick av Niklas
(Ballingslöv Kungens Kurva) var guld värt! Jag hade ganska bra koll på färger och vilken känsla jag ville ha men absolut ingen aning om förvaring och position av allt. Det är ta mig tusan en hel vetenskap det där! Köket vi valde är den nya serien System 10 och luckorna Bistro är i färgen Varmgrå, jag tycker att just den varmgrå färgen är så fin, nästan lite jordig i sin ton. Passar utmärkt med golvet vi valt och de lite mer rustika putsade väggarna.

Bänkskivan från Dekton i färgen Keyla matchar perfekt tillsammans med de Varmgrå luckorna.

Men ni ser ju… ahh… Det är en sån fröjd att få laga sin mat här!

På andra sidan om köksön så ser ni integrerad kyl, frys samt förvaring i en Peppargrå färg. Jag tycker absolut att man kan blanda färger i köket och eftersom vi valde att inte ha några överskåp längs med köksbänken så hamnade den typen av förvaring här. Jag tycker att det ser snyggast ut och man får mer en känsla av att köket är en del av inredningen, det så kallade ”ickeköket” som flyter ihop med resten av rummet.

Yes, och så sist men inte minst ska ni få en liten blick in i vårt lilla badrum på ovanvåningen där vi valde Lessmore i en fin mintgrön nyans. Passar fint med Carrara marmorn och kranarna i mässing. Känns lite mer feminint och på något sätt som gjort för alla oss 4 tjejer i familjen.. Drömmen!

Hoppas nu att du fått lite mer inspiration till ditt egna äventyr, för det är ett äventyr att bygga om och skapa sig sitt drömhem! Själva så ser vi fram emot julledigt och en pampig nyårsfest och många långa och härliga stunder i vårt nya kök tillsammans med vänner eller bara vi.

Om du vill följa mig i mitt husliv så titta gärna in i min blogg valerieaflalo.com.

God Jul från mig!

VÅRT FÖRSTA HUS – DET FÄRDIGA RESULTATET!

Det sitter i detaljerna

VÅRT FÖRSTA HUS – DET FÄRDIGA RESULTATET!

Daniella Witte´s nya kök tillsammans med Mija Kinning – Uppstart & renovering

Nästa inlägg