Vårrelease

Hemmets hjärta är snarare en dynamisk miljö med en livfullhet som ger möjligheten att få alla sina sinnen tillgodosedda. I linje med detta visar vi nu flera spännande nyheter där färg, form och visuella designlösningar höjer köket till en helt ny nivå.

Accentskåpet Lounge är ett helfanerat skåp i vitpigmenterad ek och har en smal, elegant ramlucka. Dörrglas och hyllor är i röktonat glas och skåpet står på ett svart benstativ i metall. Genom att inreda med ett fristående skåp i köket skapas en relaxad rumskänsla likt den vi gärna får till i ett vardagsrum.


Bredd: 798 mm. Höjd: 1683 mm inkl benstativ. Djup: 338 mm. Benstativ svartlackad stål 355 mm. 


Hyllor i röktonat glas. Luckan Wegde med röktonat glas. Dolt touchbeslag för öppning av luckan.

Hyllsystemet Frame är en öppen hylla, perfekt att placera över bänkskivan i köket för att skapa alternativ förvaring. Med olika materialval kombineras hyllans utförande av aluminiumprofiler och vitpigmenterad ekfaner.


Bredd: 598 mm och 798 mm. Höjd: 384 mm. Djup: 338 mm.


Hyllplan i 15 mm vitpigmenterad fanerad ek.

Nya benstativ i svart är ett stativ i stål som är avsett för att monteras på kortsidan av till exempel en köksö. Denna nyhet, tycker vi, skapar luft och utrymme i köket.


Längd: 1200 mm, kapbar. Bredd: 600, 930 och 1200 mm. Höjd: 870 mm. 

Vår nya belysningslist är en dimbar LED-belysning som levereras måttanpassad till täckskivan i köket. Smart och nytänkande när det gäller att lysa upp en arbetsyta såklart visuellt snyggt.


Millimeteranpassad. Varmvit. Dimbar. 

Jalusiskåp avsett för bänkstående placering är en praktisk lösning för att bättre kunna nyttja utrymmet till exempel i en hörna. Jalusiskåpet finns tillgängligt i Ballingslövs standardfärger och träutföranden och är försett med ett motviktssystem som ger en mjuk och lätt gång samt har ett integrerat grepp i trä.


Bredd: 598 mm. Djup: 581 mm. HÖjd: 1250, 1378 mm (hög stomme), 1198, 1350 mm (std stomme). 

Smart elegant handtag i svart strukturlackad metall som är nätt på luckan.


HG 100, cc 128 mm.

För att läsa mer om våra nylanserade produkter kan du alltid gå in på www.ballingslov.se eller boka ett möte hos en av våra återförsäljare.

I samarbete med att vi fyller 90 år kommer vi under hela våren ha tävlingar på vår Instagram. Håll ordentlig utkik, snart kanske du till och med kan vinna en av dessa nyheter vi presenterat i detta inlägg. Vår Instagram hittar du här!

/Ballingslöv

Vårrelease

Förvaring i
tvättstuga och hall –
prydlig ordning bakom skjutdörrar

Vårrelease

Paradisvillan

Nästa inlägg