Vårlansering – Wood ek bets ljusbrun

WOOD | EK BETS LJUSBRUN

Vi följer upp succén med Woodluckan i matt vitpigmenterad ek genom att applicera en efterlängtad ny mustig bets i Cognacston. Kökets utseende och tonalitet kan liknas vid ett exklusivt 60-tals kontor à la Mad Men eller en Craig Ellwood och Frank Lloyd Wright inspirerad stil.

Arkitekt Åsa Dyberg har ritat köket och hon beskriver det såhär:
”Detta kök är rent i sin utformning, det är varmt och väldigt inbjudande med sin mustiga färg. Till köket har jag hämtat inspiration från danskt 50-60 tal vilket harmonierar väldigt fint med huset som är byggt 1956 och har en stram och enkel arkitektur. Materialen är rena och det är mycket betong.”

Kökets utformning har samma tankesätt – få och naturtrogna material. Träbänkskivorna har exakt samma utförande som köksluckorna, treskiktslimmat trä som kombineras med en kompositsten som är praktisk och funkar fint när man kladdar runt i köket som vi oftast gör i vardagen.

Den långa öppna hyllan i samma träutförande som resterande kök är praktisk för det man använder ofta men ger också möjlighet till en härlig dekor i köket. Den infrästa ledlisten i hyllan ger behaglig arbetsbelysning till bänkskivan.

Känslan av köket är att det ska va mer som en möbel än ett kök. Vilket Åsa verkligen lyckats med! Därför är det också ett självklart val med den nya fläkten från NEFF (som kanske är marknadens mest osynliga fläkt) för att få en snygg lösning i det öppna köket. Se mer av köket här.

NYA HANDTAG

I vår lansering presenteras en ny handtagsmodell i två färger och två bredder. Handtagen finns i borstad antracit samt borstad matt svart. CC-mått är 32 mm respektive 160 mm. Handtagen på bilden ovan är i borstad matt svart. Se alla våra handtag här.

 

NYA BLANDARE

Vi uppdaterar vårt sortiment av blandare från Grohe. Det nya sortimentet innehåller nya färger och modeller samt en ny lösning för diskmaskinsavstängning. Blandarna ovan är i färgen borstad hard graphite. Se alla våra blandare här.

Läs och inspireras mer av våra nyheter på vår hemsida.

/ Ballingslöv AB

Vårlansering – Wood ek bets ljusbrun

ONEPan – världens första cirkulära stekpanna

Vårlansering – Wood ek bets ljusbrun

Ett säkerhetsskåp i köket – EverydaySafe™

Nästa inlägg