Vackra badrumsmöbler i trä – Vanity

 

Vårens nyheter inom bad är här! Den nya badserien Vanity tar avstamp i traditionella hantverksdetaljer och är en elegant badrumsmöbel med en vacker fas mellan lådfront och kommodens sida. Vi använder i serien all vår samlande kompetens kring träbearbetning och arbetar med flera vackra träbetser.

Vanity är väldesignad träkärlek och serien rymmer kommod, överskåp samt högskåp för att ge möjlighet att enhetligt inreda hela badrummet. Samtliga skåp i serien finns endast i fanerad ek och i följande fem utförande:

– Ek bets ljusbrun (unik för Vanity på bad)
– Ek vitpigment
– Ek svartbets
– Ek grålasyr
– Ek natur


Vanity ek bets ljusbrun – bets i ljusbrun är unik för Vanity i vårt badsortiment. Den mustiga betsen andas värme och lyx i badrummet och är extra snygg med detaljer i svart. Låt badrumsspegeln vila på vår allhylla i samma ljusbruna bets så får du en enhetlig inredning.

Vanity ek vitpigment – Vill du ha ett modernt och naturnära badrum är Vanity i ek vitpigment det perfekta valet. Här får kommoderna vila på benstativ i vitt och badrumsmöblerna i vitpigmenterad ek kombineras med andra naturnära material i ljusa toner vilket ger en harmonisk och hållbar känsla. Här ser ni också en annan nyhet i vårt badsortiment, nämligen en bakgrundbelyst rund spegel som hänger med distans från väggen för en ”svävande” effekt.

Vanity ek svartbets – ger ett medvetet badrum med kommod och skåp i svartbetsad ek. Benställning och blandare i svart blir en snygg detalj och i spegelskåpen med integrerad ledbelysning ryms mycket förvaring. Den inbyggda öppna vägghyllan ger plats till dina personliga prylar och är gjord av våra skåp ShowOff i grafitgrått.

Vanity ek grålasyr – En väldesignad kommod och högskåp i gråslaserad ek känns snyggt och modernt. Låter du kommod och övriga möbler i badrummet gå i samma färg och material får du en snygg helhet, precis som här! Möblerna i ek grålasyr har alla öppning med pushfunktion (tillval vid beställning) vilket gör att du inte behöver några handtag och högskåpen finns det plats till gott om förvaring och ek i grålasyr.

Läs mer om vår väldesignade badserie Vanity på vår hemsida!

Mvh Ballingslöv AB

Vackra badrumsmöbler i trä – Vanity

Ett modernt kök i en perfekt beige nyans!

Vackra badrumsmöbler i trä – Vanity

Välkommen till Luhrsjöladan och ett nytt sortiment från Ballingslöv!

Nästa inlägg