Inlägg av: bistro

Minimalism och design i ett mörkt kök med matta ytor!

Minimalism och design i ett mörkt kök med matta ytor!

  Ballingslöv har tillsammans med Mija Kinning skapat ett otroligt snygg kök och nedan bjuder vi på både smarta köks- och designtips och snygg minimalism. Vill du se en intervju med Mija i köket klicka här. Minimalism och design! Vid första…

Huset i Gunnarp – nu är köket äntligen på plats!

Huset i Gunnarp – nu är köket äntligen på plats!

Nu har äntligen dagen kommit, vårt kök står klart! Vi ville ha ett kök som känns inbjudande och stilrent, det tycker jag att vi lyckats med. Då vi beslutade att själva renovera vårt kök är vi många erfarenheter rikare och…

Huset i Gunnarp får nytt kök!

Huset i Gunnarp får nytt kök!

Vi har alltid sagt att vi vill bo i ett gammalt hus som bär på en historia. Så blev det! Det gula huset byggdes 1924 av Pågenfamiljen och har inhyst både kafferosteri, semesterhem och ett interneringsläger efter andra världskriget. De…

Luhrsjöladan – Stylisten tipsar!

Luhrsjöladan – Stylisten tipsar!

Välkommen tillbaka till Luhrsjöladan! Det är många val som ska göras när det är dags att planera och inreda ett nytt kök. Allt från helhet till detaljer ska det tas beslut om. Häng med och ta del av inredningsstylist Pernilla…

Välkommen till Luhrsjöladan och ett nytt sortiment från Ballingslöv!

Välkommen till Luhrsjöladan och ett nytt sortiment från Ballingslöv!

Luhrsjöladan är ett nybyggt, naturnära ladhus i den nordskånska myllan, bara några kilometer från Ballingslövs fabrik. Här är köket – med utsikt över såväl sjö som skog och öppna hagar – husets hjärta. Pernilla Nilsson, som arbetat många år som…

Ett modernt kök i en perfekt beige nyans!

Ett modernt kök i en perfekt beige nyans!

  I det här inlägget tänkte vi bjuda på ett modernt och minimalistiskt kök i den perfekta beiga nyansen som har gott om utstickande detaljer och en härlig karaktär.   Bland Åhus magiska tallar och lugn med närhet till havet,…

Surdegsbröd – Kalljäst Levain ett recept av Daniel Larsson

Surdegsbröd – Kalljäst Levain ett recept av Daniel Larsson

I tider när vi spenderar mer tid hemma med vår närmsta familj tänkte vi inspirera med ett smarrigt recept på surdegsbröd, nämligen ett kalljäst Levain och receptet från ingen annan än Daniel Larsson. För 2 bröd a 800g behöver du…

Långjästa kardemummabullar – ett recept av Daniel Larsson

Långjästa kardemummabullar – ett recept av Daniel Larsson

På söndag den fjärde oktober firar vi kanelbullens dag. I år går vi på Ballingslöv mot strömmen och presenterar istället för kanelbullar ett lyxigt recept på kardemummabullar av mästarbagaren från Falkenberg, Daniel Larsson. Är du intresserad av att kika in i…

NYHET S45 – Unik köksö med minimalistiskt och avskalat intryck!

NYHET S45 – Unik köksö med minimalistiskt och avskalat intryck!

S45 är Ballingslövs nya koncept för köksöar där lång- och kortsidor möts i ett gerat hörn. På detta sätt kan man göra en minimalistisk köksö med en monolitisk känsla. Detta ger ett idag unikt utseende på marknaden. S45 är ett…

Ljust och ombonat kök på Österlen

Ljust och ombonat kök på Österlen

I förra inlägget kunde vi få läsa om familjen Sarhammars beslut om att köpa ett hus på skånska Österlen. Vi fick även följa med i inledningsprocessen av färdigställandet av köket. Nu är det klart och vi har blivit inbjudna att…