I det här inlägget tänkte vi bjuda på ett modernt och minimalistiskt kök i den perfekta beiga nyansen som har gott om utstickande detaljer och en härlig karaktär. Bland Åhus magiska tallar och lugn med närhet till havet,…
I tider när vi spenderar mer tid hemma med vår närmsta familj tänkte vi inspirera med ett smarrigt recept på surdegsbröd, nämligen ett kalljäst Levain och receptet från ingen annan än Daniel Larsson. För 2 bröd a 800g behöver du…
I samband med att Ballingslöv släppte sin nya kökskatalog i februari presenterade vi också flertalet spännande nyheter inom området bänkskivor. Nedan bjuder vi på vackra bilder av laminat, kompositsten och trä i flertalet olika utförande. Här finns nyheter som passar…
S45 är Ballingslövs nya koncept för köksöar där lång- och kortsidor möts i ett gerat hörn. På detta sätt kan man göra en minimalistisk köksö med en monolitisk känsla. Detta ger ett idag unikt utseende på marknaden. S45 är ett…
I förra inlägget kunde vi få läsa om familjen Sarhammars beslut om att köpa ett hus på skånska Österlen. Vi fick även följa med i inledningsprocessen av färdigställandet av köket. Nu är det klart och vi har blivit inbjudna att…
Daniel Larsson är vår bakglada vän som har en fantastisk bakstudio i Falkenberg. Hans studio stod klart i våras och om den och alla materialval kan ni läsa mer om i tidigare inlägg här på Vardagsglädje. Då julen närmar sig…
Att dofter kan skapa sådana starka intryck och minnen som håller genom hela livet. Doften av nybakat. Dofter som säger att nu är jag här, nu är jag hemma, nu är jag framme. För några veckor sedan skrev jag här…
På landsbygden i norra Skåne, inte alls långt från Ballingslöv, hittade familjen Gunnarsson helt slumpartat deras drömhus. Med en fantastiskt solnedgång att njuta av varje kväll och med rosor som hade klättrat sig upp på flaggstången som stod på framsidan…
Hej igen! Ni är så många som är nyfikna på våra val och varför vi har gjort dem. Jag lovar att komma till det, men först lite av mina tankar kring huset och känslan just nu. Vi har nu bott…