System 10 – en Ballingslövmöbel i köket

Låt oss få inspirera dig med vårt nya kökskoncept System 10. System 10 som endast har 10 millimeters smala distanser, har vi utvecklat genom att tänka oss köket som en möbel mer än som ett kök. Idag bygger fler och fler sina hus/lägenheter med öppna planlösningar. Det innebär att köket då kan blir mer en möbel som ska passa ihop med vardagsrum och övriga rum i huset/lägenheten, än bara ett kök. Se runt omkring dig i ditt eget hem, hade det varit snyggt om köket hade varit mer som en del av rummet än bara som ett kök?

system 10 - en möbel

system 10 - en möbel

Genom att endast ha 10 millimeter smala distanser på system 10 så ger vi även genomgående linjer och geometrier i hela rummet. Med det här vill vi hjälpa till att rama in helheten i hela huset eller lägenheten.

system 10 - en möbel

Vi har 2 olika köksluckor som passar bra att kombinera med System 10. Den ena luckan är Bistro och den andra är Gastro. På bilderna ser du luckan Bistro.

system 10 - en möbel

Att låta möbler och inredning samspela mellan ytorna skapar rymd i en öppen planlösning, men är också ett bra sätt att öppna upp mellan intilliggande rum. Vilket vi här har gjort med att ex. låta ugnarna vara inbyggda i en möbel en bit ifrån själva köksbänken. En härlig detalj tycker vi.

Kulörer för System 10

system 10 - en möbel

Vi erbjuder System 10 i 8 olika kulörer: Vit, Gräddvit, Ostronbeige, Lindblomsgrön, Varmgrå, Pärlgrå, Mörkgrå och Peppargrå.

system 10 - en möbel

System 10 gör det enkelt att laborera med material, färger och rumslighet.

system 10 - en möbel

Ett kök i pärlgrå nyans är ett elegant alternativ till vitt. Kulören är neutral och kan kombineras med de flesta färgskalor.
Istället för att sätta kakel bakom vasken har vi här låtit en klack av bänkskivan i kompositsten få fungera som stänkskydd mot väggen. Den lilla kanten är också ett klassiskt sätt att få lodräta och vågräta ytor att mötas snyggt.

Vill du veta mer om system 10 – inspireras på ballingslov.se

System 10 – en Ballingslövmöbel i köket

Mija presenterar olika förslag på Fridas kök

System 10 – en Ballingslövmöbel i köket

Fridas kök byggs upp

Nästa inlägg