SOFISTIKERAD FÖRVARING
I SVARTA TONER

Vad är det första dina gäster ser när de kommer hem till dig? Ett kaos av jackor, skor och skolväskor eller ett lugn med ordning och reda? De flesta drömmer om att hålla både sovrummet och hallen snygg och prydlig, men vad hjälper det om inredningen inte skapar rätt förutsättningar? Det behövs plats för att förvara allt det där som ofta skapar oreda, samtidigt som det ska vara lätt att komma åt alla de prylar din familj använder varje dag. Något vi också vet är att förvaring inte enbart handlar om ordningen, den ska dessutom vara snygg och passa just din inredningsstil. Med Ballingslövs sortiment kan du skräddarsytt få exakt den design och inredning du vill ha, en perfekt kombination!

Lounge är ett exklusivt förvaringssystem med en stabil alumniumprofil som får dörren att löpa smidigt och bjuda på en trevlig upplevelse varje gång du öppnar och stänger den. Med fyllning i vitt satinerat glas och inredning i svart struktur blir förvaringen mitt i rummet dold med exklusivitet. Dessutom lyser det vita glaset upp så att även en liten hall känns stor.

Dörrarna ovan är en kraftfull kombination av Frontrow i svart aluminium med fyllning av bronsspegel. Ett exempel på hur omsorgsfullt valda material och färger kan förvandla förvaring till ett stilfullt blickfång i sovrummet och bakom dörrarna göms massor av förvaringsutrymme.

Skapa en industriell look med dörrar i glas och mattsvart stål. Skjutdörren Frontrow i glas ses snarare som en rumsavdelare än en förvaringslösning vilket gör användningsområdet för just denna skjutdörr oändlig, i denna miljö kan du låta dina vackraste ting ta plats och synas istället för och gömma dem.

Dörrtrippeln ovan är också en kombination av Frontrow i satinerat svart glas och bronsspegel, och bakom dessa glimtar en inredning i svart struktur. Garderoben blir som en integrerad del av rummet när den går från golv till tak – snyggt och stilrent!

Hur vill du inreda din drömgarderob? Varför inte experimentera med olika material, färger och inredningslösningar i vårt ritverktyg? Testa först hemma i lugn och ro vad som passar just dig och dina behov bäst och kom sedan in till oss så hjälper vi dig med beställningen!

/ Ballingslöv AB

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, ,
SOFISTIKERAD FÖRVARING I SVARTA TONER

MOODBOARD LJUSGRÅTT-
BY MIJA KINNING

SOFISTIKERAD FÖRVARING I SVARTA TONER

MOODBOARD MÖRKGRÅTT-
BY MIJA KINNING

Nästa inlägg