Snygga accessoarer och smarta lösningar till köket!

Att det är detaljerna som gör helheten i ett kök är ett uttryck som verkligen passar Ballingslövs nya accessoarer och smarta inredningar. Ballingslöv har släppt en rad tillbehör till köket som ger det lilla extra, både visuellt och funktionellt. Nyheterna är väl genomtänkta och kommer göra ditt kök unikt!

Accentluckan Profil
Luckan Profil är en accentlucka som finns med tre olika fyllningar i linjeglas, mesh och en tät fyllning i samma svarta kulör som ramen. Luckan kan ta ditt kök till helt nya nivåer och göra det väldigt personligt och unikt. Har du ett Ballingslövskök sedan tidigare kanske Profil är något du kan uppdatera ditt befintliga kök med för att ge det en ny och fräsch look? Vi tycker att luckan  används bäst som en snygg detalj på överskåp i köket eller varför inte på en fristående möbel! Det finns oändliga möjligheter att använda luckan Profil för det där extra blixtfånget, köket ovan med vitrinskåp inbyggt i väggen är ett väldigt snygg exempel.

Nya skåpsinredningar
Alla älskar väl smart förvaring i köket och när vi pratar om kök är ju insidan precis lika viktig som utsidan. Vi vill presentera våra nya skåpinredningar som finns i flera olika utförande. Det erbjuds lösningar för hörnskåp, smalare skåp samt skafferi med utdragsinredning.  Självklart finns dem i olika bredder och utförande för att passa just ditt kök. Ta möjligheten och gör ditt kök extra funktionellt och organiserat!

Linjeglas för vitrinskåp
Linjeglaset är ett härdat glas som kan användas i köket för en mer unik look istället för det klara eller frostade glaset i vitrinluckor. Glaset är transparent, dock så förvrängs ljuset vilket gör att det inte upplevs som lika transparent som ett fönsterglas. Linjeglaset monteras med linjerna stående i samtliga luckor och erbjuds till alla våra vintrinluckor.

Överskåp FREE
Vitrinskåpet Free är ett frihängande överskåp med vitrinlucka i snyggt och stilrent rökfärgat glas. Skåpet är tänkt att användas i de fall där man vill ha ett avskalat uttryck utan de traditionella överskåpen men har behov av att förvara t ex glas eller annat porslin på ett bra sätt. Free är ett välarbetat och elegant skåp och vitrinlucka i rökfärgat glas, är unik för skåpet i Ballingslövs sortiment.

Skåp med underhängd luck
Vill du ha ett barskåp som är gömt i köket eller bara en hylla som kan öppnas och exponeras när du känner för det? Då är bänkskåpet med underhängd lucka perfekt för ditt kök. Skåpet öppnas och stängs med gasfjädrar och placeras bäst på baksidan av en köksö eller i ett skåp så att det kan beskådas från din matplats eller loungegrupp.

Frame med belysning
Hyllan Frame finns nu med belysta hyllplan för optimal exponering. Hyllan Frame är en stilren hylla med vackra hyllplan i ek och kommer kunna pryda ditt kök (eller varför inte ett annat rum i ditt hem) med snygg integrerad belysning i form av ledlist eller spotlights som på bilden ovan. Frame med belysning finns i två olika bredder för att passa i just ditt hem.

/ Ballingslöv AB

Snygga accessoarer och smarta lösningar till köket!

Välkommen till Luhrsjöladan och ett nytt sortiment från Ballingslöv!

Snygga accessoarer och smarta lösningar till köket!

Välkommen tillbaka till Luhrsjöladan och husets badrum!

Nästa inlägg