Oj då… Badrumsrenovering del 2

Ok, det har väl kanske inte riktigt gått som planerat om jag säger så med vår badrumsrenovering. Jag vet, man BÖR ha lite mer kunskap och ”kött på benen” när man ger sig in i ett sådant här renoveringsprojekt storlek XXL men det är lätt att vara efterklok. Att vi skulle renovera badrummet stod givetvis helt klart men att det i praktiken betydde att bygga ett helt nytt badrum, nej det var inte riktigt med i min planering. Blev lite förvånad när jag stegade in häromdagen och det bokstavligt talat inte fanns kvar någonting alls, förutom ett träskelett, av husets gamla badrum.

badrumsrenovering stommar
Japp, man ser rakt ner till vårt blivande kök genom badrumsgolvet. Spännande.

För att lyfta den smått oroliga renoveringskänslan från andnöd till något roligare klickade jag mig in på Ballingslövs webb men kände att jag behövde få känna på inredningen fysiskt så jag begav jag mig till Ballingslövs showroom på Söder och frossade loss bland allt snyggt. Föll som en fura för det vridbara spegelskåpet.

badrumsförvaring vridbarspegel

Vilken alldeles underbar möbel! Våra barn älskar att titta sig i spegeln i badrummet men då vårt är i modell miniatyr blev den här combon helfigursspegel/förvaring dagens bästa kök. Ihop med kommoden med spegelskåp över kommer mitt nya badrum bli magiskt. Sakta, sakta och tyvärr inte alls säkert utan ytterst osäkert… Men framåt går det!

kommod ballingslöv badrumsrenoveringkommod barumsspegel badrumrenovering

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, , , ,
Oj då… Badrumsrenovering del 2

Längtan efter en stor köksö

Oj då… Badrumsrenovering del 2

Det nya svarta – Träkök!

Nästa inlägg