Nyhet – Skjutdörrar och förvaring

Valnöten är tillbaka! För dig som vill ha det lilla extra till din garderobslösning kan vi nu presentera våra nyheter i valnöt. Trä i valnöt känns exklusivt, ombonat och ger en varm känsla till ditt hem.

Vi rekommenderar verkligen denna fina lösning i valnöt och glasdörrar i grått glas från serien Frontrow. Exklusivt med en varm känsla med gott om utrymme för all klädförvaring. Lådorna är fullutdragbara vilket ger ytterligare en dimension på såväl funktion som på design.

TIPS! Snygg låda i valnöt med svart exklusivt handtag för lätt grepp.

Valnöt passar bra till jordnära kulörer, men även vitt, grått och fräschare pasteller. Nyheten kommer som val till alla våra skjutdörrar med profil (undantag One) samt kan du till modellen Showstopper välja valnöt som både ram och fyllning för en extra tilltagen och lyxig känsla. Vi erbjuder även vårt nya utförande i valnöt på all övrig inredning och stommar till din garderob.

Samtidigt som vi lanserar valnöt uppdateras också vårt tillbehörssortiment för garderober med flera smarta, snygga och funktionella nyheter. Först ut för presentation är nya belysningen Slimlight! Med hjälp av vår smarta slimlight kan du enkelt få optimal belysning i din förvaring oavsett var i rumment den övriga belysningen finns. Från översta hyllan hela vägen ner till skoförvaringen… inga problem en mörk höstmorgon.

Stilig knopp i trä eller brett handtag i svart aluminium, oavsett är detta en snygg detalj till dig som önskar handtag i din garderob. Kulören svart stramar upp och ger en modern look till din hem.

Låda med skoförvaring eller öppen skohylla? Hos oss kan du kombinera båda, låt de finare skorna få uppmärksamhet på hyllan och i lådan kan du dölja viss del av dina skor men ändå lätt ha överblick på vad som ryms inuti.

Stor valmöjlighet med grått!
Vi presenterar även ny harmonisk grå inredning. Oavsett vilka inredningsval du gör, kan du få en enhetlig grå förvaring hos oss på Ballingslöv. Om du inte vill välja vitt eller svart men ändå hitta en kulör som passar i de flesta hem, är grå svaret. Ovan ser ni skjutdörren Lounge med silvrig profil och grå fyllning.

Skräddarsytt! Du kan anpassa din förvaringsmöbel till dina exakta mått. D v s att inga utrymmen är omöjliga att fylla med användbar förvaring. Inred med full flexibilitet nu när även våra lådor och skoutdrag med fullutdrag kan millimeteranpassas från 368 mm till 1168 mm.

Byxhängare i låda Praktiskt byxhängare som ger full överblick och där byxorna hänger utan att bli skrynkliga. Fronten på byxhängaren bidrar till en enhetlig inredning.

Nu hoppas vi att våra förvaringsnyheter gjorde er inspirerade att vilja uppdatera era garderober och förvaringsutrymme hemma!

/ Ballingslöv AB

Nyhet – Skjutdörrar och förvaring

Huset i Gunnarp – nu är köket äntligen på plats!

Nyhet – Skjutdörrar och förvaring

Minimalism och design i ett mörkt kök med matta ytor!

Nästa inlägg