NYHET S45 – Unik köksö med minimalistiskt och avskalat intryck!

S45 är Ballingslövs nya koncept för köksöar där lång- och kortsidor möts i ett gerat hörn. På detta sätt kan man göra en minimalistisk köksö med en monolitisk känsla. Detta ger ett idag unikt utseende på marknaden.

S45 är ett system som är lämpat för luckan Bistro (här i nya färgen svart) och har bortsett från den gerade kanten samma utformning.

Fokus för S45 ligger på köksöns hörn och avslut – för en modern och avskalad känsla.

Ballingslöv rekommenderar att använda push-funktion på lådor eller utskjutare på luckor istället för handtag, för att av estetiska skäl kunna ta stilen hela vägen. Med en tunn bänkskiva som ovan flyter alla komponenter ihop på ett harmoniskt sätt och lämnar mer fokus på det vackra avslutet.

Namnet S45 är hämtat från gradtalet/vinkeln som lucka och frisida möts i – 45 grader.

Att låta möbler och inredning samspela mellan ytor är som bekant ett genomtänkt sätt för att uppnå harmoni och balans till rummet. Med S45 har du en stabil och lyxig grund i ditt hem vilket är en förutsättning för att låta möbler och andra ting stå ut och vara föränderliga. Avskalat vita luckor är exempelvis en oerhört fin kombo tillsammans med skåpet Lounge i vitpigmenterad ek.
S45 är ett system som är lämpat för luckan Bistro och har bortsett från den gerade kanten samma utformning.
De olika kulörerna är vitt, gräddvitt, lindblomsgrönt, ostronbeige, pärlgrå, mörkgrå, varmgrå, peppargrå, gröngrå, mörkblå samt nyheten för 2020 – svart.

Vill du läsa mer om S45 är du varmt välkommen att besöka vår hemsida.

/ Ballingslöv AB
NYHET S45 – Unik köksö med minimalistiskt och avskalat intryck!

Hållbar och kreativ matlagning på Kåseholm – Intervju med Daniel Berlin

NYHET S45 – Unik köksö med minimalistiskt och avskalat intryck!

Shakerstilen – en lantlig prägel med minimalistisk touch

Nästa inlägg