NYHET
FÖRVARING I LJUS & RÖKT EK

Idag släpper Ballingslöv två nyheter inom vårt förvaringssortiment. Naturen har fått flytta in i form av skjutdörrar samt inredning i både rökt och ljus ek.

Ovan visar vi Lounge matt svart med fyllning i Rökt ek. Med detta material låter du enkelt naturen flytta in i ditt hem samtidigt som det är en naturlig del av det skandinaviska formspråket. Materialet känns exklusivt och helt rätt i tiden med sin värmande och mörka effekt.

Showstopper med dörrar i Stengrå och inredning i ljus ek är ett perfekt komplement och en snygg brytning i detta vita kök. Med skjutdörrar i köket blir det enkelt att antingen gömma din oreda eller visa ditt finporslin.

Att bryta av med en dörr i ljus ek, ger värme och ett ombonat intryck i exempelvis din hall. Visste du förresten att en skjutdörrsgarderob som är anpassad efter rummet kan ge upp till 30% mer förvaringsutrymme? Detta för att dörren skjuts åt sidan istället för att öppnas ut i rummet. Här ser vi en kombination av Lounge vit med fyllning i ljus ek samt silverspegel.

Inredningen av våra garderober skräddarsys utefter dina behov och önskemål. Ge dina kläder, skor, lakan och väskor en snygg och praktisk förvaring och kom ihåg att en bra förvaringslösning handlar mer om att planera smart än att ha gott om plats.

Inspireras och läs mer om förvaring här!

/ Ballingslöv

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, , ,
NYHET  FÖRVARING I LJUS & RÖKT EK

MOODBOARD MÖRKGRÅTT-
BY MIJA KINNING

NYHET  FÖRVARING I LJUS & RÖKT EK

MOODBOARD BISTRO –
BY MIJA KINNING

Nästa inlägg