Nyhet bland Ballingslövs vitvaror – NEFF

Vi på Ballingslöv har utökat vårt sortiment på vitvaror och har nu även tagit in varumärket NEFF. Neff har funnits på marknaden sedan 1877 och de tillverkar köksmaskiner och vitvaror för att underlätta för dig som konsument när du lagar mat och tillbringar tid i köket.

Vi tänkte här ta tillfälle i akt och berätta lite om några av de produkter som vi har tagit in i vårt sortiment.

neff hos ballingslöv

Slide & Hide – den försvinnande ugnsluckan

Det här är en funktion som passar perfekt vilket kök du än har. Både proffskockar och vardagskockar har stor nytta av att ungsluckan försvinner helt under ugnen när den öppnas. Du behöver inte oroa dig att du ska bränna dig på ugnsluckan eller att det är trångt när du ska ha in en plåt i ugnen. Hur smidigt är inte det här?!

Om du sedan vill rengöra ugnen så kan du använda den pyrolytiska självrengöringen. Pyrolys är det effektivaste sättet att rengöra en ugn. Vid 500°C förvandlas allt organiskt material till aska. När pyrolysprogrammet är färdigt låter du ugnen svalna och torkar ur den med en fuktig trasa. Så enkelt att det blir roligt att rengöra ugnen.

neff hos ballingslöv

TwistPad® Fire

TwistPad® Fire är detaljen som utan tvekan blir en snackis när du har gäster i köket. I vardagen är den en trotjänare som styr din induktionshäll optimalt och gör matlagningen enkel och rolig. TwistPad® Fire ger dig full kontroll över din häll. En magnetisk enknappsfunktion styr alla kokzoner enkelt och bekvämt.

Alla Neffs hällar är induktionshällar och har minst en FlexInduction-zon, som kan användas som en stor zon eller som två mindre.

neff hos ballingslöv

FlexInduction och InductionAir

En smart sak till med Neffs induktionshällar är att man har FlexInduction i hällen. Det innebär att du kan placera matlagningskärlen hur du vill inom varje FlexZon. Storlek och form på kärlet känns av av hällen och den anpassar automatiskt riktningen av upphettningen till rätt ställe. Man kan köpa hällar med olika antal FlexZone.
Praktiskt med matlagningszoner som anpassar sig efter den som lagar mat och inte tvärt om.

Vår nya favorit bland hällarna och det är den med InductionAir. InductionAir är begreppet för en häll med inbyggd fläkt. När fläkten sitter i hällen öppnas nya möjligheter i köksplaneringen. Den öppna planlösningen kan bli verklighet, utan någon fläkt som hänger ner från taket och stör utsikten.

neff hos ballingslöv

Neffs fläkthäll ger dig den effektiva ventilation som behövs vid matlagning kombinerat med de finesser som en induktionshäll har. Allt i ett kan man säga.
För att nyttja helt fri placering i rummet med denna fläkthäll bör man använda ett recirkulationssystem istället för att koppla den på frånluft. Med CleanAir-filter från Neff, nås en osupptagning på upp till 95%

Smart eller hur?

Hoppas att du har fått en liten inblick i hur de olika funktionerna fungerar. Du kan läsa mer i vår bläddringsbara katalog, som du hittar här, eller mer om produkterna på hemsidan.

Här kan du även se vår film om system 10, där fläkthällen finns med.

Nyhet bland Ballingslövs vitvaror – NEFF

Nu är Fridas kök klart!

Nyhet bland Ballingslövs vitvaror – NEFF

Simple – en badrumsserie från Ballingslöv

Nästa inlägg