Nya spännande bänkskivor

 

I samband med att Ballingslöv släppte sin nya kökskatalog i februari presenterade vi också flertalet spännande nyheter inom området bänkskivor. Nedan bjuder vi på vackra bilder av laminat, kompositsten och trä i flertalet olika utförande.
Här finns nyheter som passar allas smak och köksbudget!

Laminat nr 2396.

 

Laminat nr 2395.

Ovan presenterar vi våra laminatnyheter med ett kraftigt marmorerat mönster. Laminaten finns i två färger, en ljusgrå som ger ett lättare intryck i rummet samt en brungrå för dig som vill ha en bänkskiva som sticker ut och tar för sig. Laminat är ett tåligt och prisvärt alternativ för ditt kök där vi erbjuder flertalet olika tjocklekar och framkanter. Maxlängden för en laminatbänkskiva är på hela 4050 mm och du kan se hela vårt laminatsortiment här.

Fusion Grey

Fusion Black 

Vi säger varmt välkommen till nya spännande serien Fusion som består av fyra färger i omtyckta och tåliga materialet kompositsten.

Fusion White

Fusion Taupe

Fusion serien är livligt vacker och så nära natursten i känsla du kan komma. Alla färger i denna serie har ett kalkstensmönster som ger ditt kök den varma känslan av natursten och vi gissar att den kommer bli mångas favorit.

White Sky

Den andra nyheten inom kompositsten heter White Sky och är en perfekt marmorimitation som ger köket samma naturliga känsla som äkta marmor utan att du behöver vara orolig för fläckar eller skador från matlagningen.
En bänkskiva i kompositsten är nämligen en remix av naturligt slitstark sten och fyller prestationskraven i ett modernt kök där du då får följande egenskaper:

  • Reptålig yta
  • Lätt att rengöra och underhålla
  • Motståndskraftigt mot fläckar

New Diamante

TV: Project Grey TH: Project Black

Ovan har vi ytterligare en serie nyheter i kompositsten som tilltalar minimalisten och dig som föredrar enkelhet utan att kompromissa med kvalitéten. Kompositsten består till 95 % av mald sten! Övrigt är bindmedel för att öka hållbarheten även i en mycket tunn bänkskiva, och ibland pigment för att få ett unikt och personligt utseende. Hela vårt sortiment av kompositbänkskivor hittar du här.

Ek rustik

En massiv bänkskiva i trä skapar en varm, välkomnande atmosfär med närhet till naturen och det är vår sista nyhet i detta inlägg. Våra träskivor är givetvis massiva och vi väljer alltid den högsta kvalitén. Massivt trä är ett naturligt material vilket kräver lite omtanke och underhåll. Alla bänkskivor i massivt trä är FSC märkta och har en maxlängd 4850 mm med vissa undantag. Se alla våra massiva träskivor och skötselråd här.

 

/ Ballingslöv AB

 

Nya spännande bänkskivor

Shakerstilen – en lantlig prägel med minimalistisk touch

Nya spännande bänkskivor

Kök med exklusiv känsla och extra matt yta

Nästa inlägg