MOODBOARD LINDBLOMSGRÖN –
BY MIJA KINNING

Vi gav Mija Kinning, en av Sveriges mest erfarna inredningsexperter, uppdraget att formulera sina bästa råd och inspirationstips om kök. Under vintern kommer ni få ta del av ett antal olika Moodboards, alla gjorda av Mija, innehållande våra produkter för att du lättare ska kunna få ihop helheten vid planeringen av ett nytt kök. Idag är det dags att presentera nästa Moodboard i ordningen.

Moodboard nr 6: Lindblomsgrön – Rogivande med organiska kombinationer

Det lindblomsgröna köket är rogivande, trivsamt och påminner om skirande grönska.


Det finns många detaljer som går väl ihop med den lindblomsgröna färgen, inte minst mässingdetaljer som ger ett klassiskt och elegant uttryck.

Låt kökskranen bli en kompletterande detalj, här har den matchats fint med handtagen på både över- och underskåp och diverse köksredskap.
Med bänkskivan och kakel i samma material kan man skapa en karaktärsfull fond i köket.

Grönt älskar grönt- ta gärna in flera toner som mossgrönt och petroleum, eller varför inte grön marmor. Tillsammans blir det en spännande helhet.

I detta aningen mörkare köket har man matchat bänkskivan med ett mörkt kakel. Eftersom grönt är en ljusföränderlig färg, nyanseras den olika till de toner som den möter. Därför kan den lindblomsgröna färgen upplevas som mörkare i bilderna nedan.

Fria hyllplan på väl valda konsoler som hänger på väggen till vänster i bilden nedan, ger plats för öppen förvaring och personliga stilleben som kan förändras efter humör.

Alla ljusa träslag liksom läder ger en härlig känsla ihop med grönt.


Självklart kan du läsa mer om våra kök och om den lindblomsgröna färgen på Ballingslov.se

/Ballingslöv

 

 

MOODBOARD LINDBLOMSGRÖN –  BY MIJA KINNING

Ballingslöv 90 år

MOODBOARD LINDBLOMSGRÖN –  BY MIJA KINNING

Äntligen jubileumslansering – Renovering av Storköksbyrån

Nästa inlägg