MOODBOARD EK –
BY MIJA KINNING

Vi gav Mija Kinning, en av Sveriges mest erfarna inredningsexperter, uppdraget att formulera sina bästa råd och inspirationstips om kök. Under hösten kommer ni få ta del av ett antal olika Moodboards, alla gjorda av Mija, innehållande våra produkter för att du lättare ska kunna få ihop helheten vid planeringen av ett nytt kök. Idag är det dags att presentera nästa Moodboard i ordningen.

Moodboard nr 4 : Köksmagi med Ek på nya sätt

Den magi som skapas med trä är oslagbar. Inredning i trä ger omedelbart värme, harmoni och liv i ett rum.
Eftersom ek är ett mångsidigt och hårt träslag kan den bearbetas till många nyanser som skapar möjligheten till en tydlig personlig prägel i köket.

Ek i två olika nyanser.
Ovan: Ek möter ljust och modernt som här även lyfter fram det hantverksmässiga kunnandet.
Nedan: Ek möter industrilook som ger både en ruffighet och exklusivitet.

Att kombinera organiska träytor med textil, keramik eller kakel är effektfullt och skapar personliga rum. I hem med öppen planlösning kan man med fördel låta vardagsrummets toner återkomma i köket. Laborera gärna med säsongens färgskala i utbytbara textilier och växter.

I köket Bistro Ek, finner du textilier som tillsammans med keramik i form av stora skålar, fat och mortel ger uttryck av både mjukt och hårt. Den svarta bänkskivan i linoleum får även den en mjukare look när växter placeras på den.

I köket Selected Oak, finns känslan att vardagsrummet har fått flytta in. Fina objekt i keramik har kombinerats med en större sittplats där textilier har fått matcha träslaget Ek.

Trä i kombination med rostfria ytor tar fram det bästa av två härliga ytor.

Vill du se mer av våra moodboards med Mija Kinning? Klicka här.


Just nu hittar du Ballingslöv Holiday Pop Up på The Lobby som ligger på Regeringsgatan 61 i Stockholm. Här kan du som kund inspireras av ännu mer kök i träslaget Ek. Du hittar självklart våra köksexperter på plats som gärna tar hand om dig och planeringen gällande ditt framtida kök. Välkommen förbi på lunchen, kafferasten eller när som helst och njut av vardagsglädjen vi har butiken. Såklart kan du även Boka ett möte.

Läs mer om Ballingslöv på The Lobby på vår hemsida där du hittar mer information.

/Ballingslöv

 

 

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, , , , ,
MOODBOARD EK – BY MIJA KINNING

Nyhet badrum – Stella

MOODBOARD EK – BY MIJA KINNING

Renovering av ett hus
från 60-talet – Del 1

Nästa inlägg