Lindblomsgrönt – en ny trendsättare

Är du ute efter att skapa ett unikt hem som fortfarande ger dig harmoni och lugn?
Då kanske kulören Lindblomsgrönt är något för dig. Frågan är om vår kulör Lindblomsgrönt är en ny trendsättare? Kulören har fått hålla sig bakom kulisserna för alla grå nyanser som lever i våra hem just nu. Med sin mjuka och exklusiva ton får den vilket kök som helst att bli unikt och inbjudande. Vi på Ballingslöv tycker att våra lindblomsgröna luckor förtjänar all uppmärksamhet dem kan få. Valmöjligheterna gällande luckor, bänkskivor och handtag är oändliga och tack vare det har du möjlighet att skapa ett helt eget intryck tillsammans med vår kulör Lindblomsgrönt i just ditt hem. Är du för lantligt och exklusivt? Kanske en modern tappning av retro? Eller varför inte trendigt greppfritt? Oavsett smak och tycke är Lindblomsgrönt något för alla. Låt dig inspireras av 3 olika kök som alla har en helt egen tolkning och uttryck.

LINE
Här ser ni ett Lindblomsgrönt kök i ett annorlunda och modernt utförande. Skapandet av det här köket ger kulören ett helt nytt liv och stilrent uttryck. Luckan Line ger effektfulla linjer med sina integrerade grepplister. Kombinationen lyfter fram luckans kulör extra mycket och tillsammans med Art-Deco känsla på möblerna blir köket en del av inredningen.

Foto från Våningen och Villan

BISTRO LINDBLOMSGRÖNT
En sekelskiftsdröm med en fantastisk tolkning av vår lucka Bistro i lindblomsgrönt, ljus bänkskiva och handtag med läderdekoration. Mixen av klassiskt och modernt möts på ett otroligt sätt. Köket är väl genomtänkt med inbyggda högskåp, rejäla arbetsytor och för att inte tala om högskåpens placering, dem låter ögat fånga takhöjden samtidigt som köket förblir avskalat och luftigt.

Luckan Bistro ger dig möjlighet att skapa ett kök med platsbyggd känsla tack vare en utanpåliggande sockel och distanser mellan luckorna.

Foto från finn.no

SOLID
Ett slätt lindblomsgrönt kök i modern retrostil. Mer beskrivning än så behövs inte. Här låter man det avskalade tala och göra sitt. Vitt kakel och bänkskiva tillsammans med kromade detaljer i form av vask, blandare och handtag framhäver luckan Solid och dess kulör samtidigt som det gifter sig väldigt vackert. Lägg gärna ett extra öga på fördelningen av fronterna, hela luckor blandat med lådor i olika storlekar och bredd är praktiskt och ger på samma gång väldigt fina detaljer åt köket.

Ljus och belysning är betydligt viktigare än vad man kan tro och i detta kök är det väl genomtänkt. Valet av överskåp på enbart en sida av fläkten ger ett otroligt ljusinsläpp över köksbänken från fönstret. När dagsljuset inte längre är tillgängligt är det bara att tända dekorationsbelysningen.

Foto från lundin.se

Låt dig nsperiras mer av Lindblomsgröna kök i vår kökssimulator och på ballingslov.se

Lindblomsgrönt – en ny trendsättare

När en köksdröm blir verklighet

Lindblomsgrönt – en ny trendsättare

Mija Kinnings öppna hyllor sprids över Sverige

Nästa inlägg