Laga mat som ett proffs!

Köket är hjärtat i mångas hem. Vita kök är fortfarande populärast, men fler och fler vågar sig på färg. Vi ser många gråtoner, men fler vågar ta ut svängarna med mörkblått och grönt. Dessutom vågar fler experimentera och sätta sin personliga prägel på köket genom handtag och knoppar. Idag köper vi sällan ett komplett kök, utan väljer till egna detaljer.

Petra tungården proffs i köket

Är du sugen på något nytt hemma? Men plånboken ekar tomt? Prova att byta handtag eller byt kran.

Något som går hand i hand med ett sprillans nytt kök är vad vi hittar på insidan, i våra skåp och lådor. Vi utrustar nämligen köket som aldrig förr. Vassa knivar, proffsiga köksmaskiner och produkter, som gör att vi känner oss som kockar i vårt eget kök, gillar vi mest just nu.

Jag och Markus kände vårt nya kök på pulsen härom veckan. Det stod nämligen långkok på schemat. Jajamän, det var dags för vår första riktiga middag för våra vänner.

Petra tungården proffs i köket Petra tungården proffs i köket

Något som verkligen gör att man känner sig som en mästerkock i sitt eget kök är vitvarorna. Vår nya spis från NEFF är helt klart en klar uppgradering från vår gamla spishäll som inte hade brått med att få upp värmen. Den här spisen får fyr i baken innan man hunnit placera kastrullen. Japp, bara på några sekunder kokar vattnet så det står härliga till.

Petra tungården proffs i köket

En annan finess som jag är så glada att Peter i Ballingslöv butiken övertalade oss till är utan tvekan blandaren från Vola med inbyggd slang så man verkligen kan göra rent ordentligt i vasken. För att inte tala om den knäpptysta diskmaskinen som inte gör ifrån sig ett enda knyst när den smyger igång om kvällarna.

Petra tungården proffs i köket

Hälsningar
Petra Tungården

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, , ,
Laga mat som ett proffs!

Den personliga ”touchen” med Bright

Laga mat som ett proffs!

Kökstrender på Ballingslöv

Nästa inlägg