Kökstrender på Ballingslöv

Vilka är de hetaste kökstrenderna just nu? Är det själva köksluckan, lådorna, inredningen eller vad står på trendlistan just nu och vad kan jag få för tips för att anamma trenderna? Vi har pratat med Ola Danielsson som är produktchef inom kök på Ballingslöv. Han ser tydliga trender som vi plockar upp i våra hem.

Blandade material och färger

En av de tydligaste kökstrender som Ola har noterat är att man mer och mer vågar blanda material i sin köksdesign. Det kan vara att man vågar blanda material så som en målad MDF-skiva med exempelvis ljusa eller mörka träslag. Även att blanda upp med stenmaterial är en stor trend.

Det är inte bara färger som blandas utan även trä och faner. Men i slutänden så handlar det ändå om att man har kvar den högre kvaliteten och det närproducerade köket.

ballingslöv kökstrender

Köksöar är en favorit

”En dröm hos många är att ha en köksö”, säger Ola Danielsson på Ballingslöv. En plats i hemmet där familjen samlas och äter, gör läxor, umgås och hänger.

När man ska sätta in en köksö så måste man vara noga med måtten, så att allt får den platsen det behöver. När man ska sitta vid en köksö så behöver man minst 120 cm mellan köksön och själva köket för att ha det bästa utrymmet. Därför är det bra om du har ett lite större och rymligare kök om du funderar på att sätta in en köksö.

ballingslöv kökstrender ballingslöv kökstrender ballingslöv kökstrender

Glaslådor

När man köper ett nytt kök vill man ju även se till att lådinredningarna är moderna och uppdaterade också. En ny låd-variant av glas finns nu på marknaden och det ser Ola Danielsson som ett självklart alternativ om man vill ha ett designkök.

– Klarglaset går hela vägen ner till botten på sidorna vilket innebär att man får en fantastisk bra överblick i lådan. Det innebär även att ljuset kommer att stråla in och ge dig en väldigt designad känsla även i lådan. Helhetsintrycket kommer bli mer exklusivt.

ballingslöv kökstrender

Fler köksöar, mer om vår nya låda och hitta mer material och färger på ballingslov.se

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, ,
Kökstrender på Ballingslöv

Laga mat som ett proffs!

Kökstrender på Ballingslöv

Den osminkade sanningen

Nästa inlägg