Köket är helt klart och vi är så nöjda!

Äntligen, äntligen – köket är helt klart!!
Det där med att vara utan ett kök i fyra veckor som kock & matinspiratör är inget vidare
Allt blev så himla bra, det finns liksom ingenting som jag skulle vilja ändra på. Jag är så himla glad över att vi valde handtagsfria luckor, det ser så clean’t ut. Och att vi till slut valde ”motorer” i lådorna. Det är så lätt att bara toucha till lådorna så åker dem ut. SÅ Lyxigt!!

köket är helt klart - Catarina König

Bänkskivan

Bänkskivan är mitt hjärta! Alltså, den är inte bara galet funktionell och tålig. Den är också bland det snyggaste jag sett. Den ser ut som betong men är gjord av keramik som är det hårdaste materialet och det mest motståndskraftiga man kan tänka sig. Jag kan tom skära direkt på skivan utan att något händer med den. Helt fantastiskt!
Skivan heter i Ballingslövs sortiment Keramik – Beton Silk.

köket är helt klart - Catarina König

Lådorna

Inuti lådorna har jag valt inredning som passar innehållet. Knivhållare, avdelare och härliga lådor till skafferiet där jag kan se precis vart jag har allt.

Vinkyl

Något som gör köket även ännu lyxigare är såklart vinkylen. Den rymmer ca 24 flaskor och har två olika zoner för rött vin, kontra vitt och bubbel. När bara den lyser i köket på kvällen ger den sån mys-känsla och värme. Dessutom tok-snygg design såklart som jag älskar!

köket är helt klart - Catarina König

Fläkt

Fläkten vi valde eller rättare sagt blev tipsade om är magisk. Den syns bara som en inbyggd låda i taket med infällda spotlights och styrs av fjärrkontroll. Suget i den är fruktansvärt bra även fast den sitter uppe i taket, alltså en bit ifrån spisen. Klockrent val!

köket är helt klart - Catarina König

Ni hör hur lycklig jag är över mitt nya kök va? 🙂
Det kunde verkligen inte bli bättre! Tack vare säljaren som hjälpte mig på Ballingslöv så kände jag mig trygg i allt och alla val. Man får verkligen så fin hjälp i alla frågor och funderingar man har och så fint bemötande.

köket är helt klart - Catarina König

SÅ NÖJD!

Kram Catarina

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
,
Köket är helt klart och vi är så nöjda!

Saffransbiscotti

Köket är helt klart och vi är så nöjda!

Mija Kinning ska förverkliga Frida Ramstedts köksdröm tillsammans med Ballingslöv!

Nästa inlägg