Kök med exklusiv känsla och extra matt yta

Luckan Fenix är en av 2020 års nyheter. Luckan är gjort av materialet Fenixlaminat (därav namnet Fenix), vilket är ett exklusivt material med en slitstark och extra matt yta. Den matta ytan andas kvalité och lyx och ger också den perfekta kulören på ditt kök.

Fenix i beige är otroligt fin i kombination med vitpigmenterad ek som på bilden ovan. I detta kök har man staplat två av vårt accentskåp Lounge ovanpå varandra för att ta kökets design hela vägen. Luckan finns i färgerna: vit, beige, grafitgrå, svart i NCS enligt nedan:

I vårt sortiment erbjuder vi bänkskivor i samma färg och material som luckan Fenix för att du ska kunna ge hela köket en snygg och lyxig helhet med samma material och matta finish.

Med luckan Fenix kan du alltså bygga ditt drömkök i den perfekta matta looken då vi självklart erbjuder alla komponenter så som frisidor och sockel m.m i samma material. Ytliga, mindre repor i Fenixlaminat kan repareras med en fuktig trasa och ett strykjärn. Värmen får repan att stänga sig och återställer ytan. Man kan även använda en vit mirakelsvamp/ fläckborttagningssvamp. Detta ger luckan en lång livslängd och ett hållbart kök.

För mer information besök vår hemsida www.ballingslov.se.

/ Ballingslöv AB

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, , , , ,
Kök med exklusiv känsla och extra matt yta

Nya spännande bänkskivor

Kök med exklusiv känsla och extra matt yta

NYA BADRUM FRÅN BALLINGSLÖV!

Nästa inlägg