Förhandsvisning på NK –
Kök i härligaste mörkblått

December månad står runt hörnet med all dess charm och julfirande. Självklart vill vi på Ballingslöv försöka sprida harmoni och inspiration under denna fina högtid och vad passar inte bättre än en stor dos vardagsglädje tillsammans med en premiärvisning för en av 2018 års nyheter? Från och med idag den 28 november till och med den 10 december finns vårt kök Bistro i den nya kulören mörkblått för beskådning i Ljusgården på NK i Stockholm.
Evenemanget ”Hemma hos Ballingslöv” på NK bjuder främst på visning av den nya fantastiska kulören med också boksigneringar av kända matprofiler och allehanda godsaker som hör julen till. Varmt välkomna att besöka oss!

Nu till det som vi är mest exalterade och stolta över – Låt oss presentera det härliga Bistroköket i vår nya kulör Mörkblå!  Kulören anses främja kreativitet och vara rogivande, vilket känns mer än perfekt för en köksmiljö där vi vill inspirera till matlagning, umgänge och hög trivselfaktor! Inför 2018 tror vi att det kommer handla om att visa uttryck snarare än att dölja dem och med det som ledord lanserar vi i början på nästa år den nya kulören. Enligt oss är den helt fantastisk i sin värme och djup och med denna kulör kan du färgsätta ditt hem utan att det för den sakens skull upplevs som allt för färgglatt.

Varför blev då då ett mörkblått kök undrar ni säkert? Framför allt bygger det på alla möjligheter som kulören har att erbjuda. Mörkblått är oslagbart vackert att kombinera till våra ljusa nordiska träslag samtidigt som den går oerhört bra ihop med träslag i en mörkare ton. Det är också ett säkert kort till de vanligaste färgskalorna vi väljer att ha i våra hem.
Vi målar gärna våra väggar i vitt, beige och ljusgrått samtidigt som vi allt oftare väljer att plocka in naturen i form av trä, skinn och gröna växter och som ni ser på bilderna ovan gifter det sig fantastiskt. Sist men inte minst passar Mörkblått även väl ihop med högaktuella accessoar färger som exempelvis puder-rosa och ljus-grönt.

Att Bistro-köket i mörkblått blir som en ”möbel” i linje med annan inredning i hemmet, är naturligtvis även det ett argument som talar till dess fördel. Bistro Mörkblå är en slät lucka med lätt, fin avrundad kant och för att få till den riktigt mörkblå kulören och dessutom göra den slitstark och hållbar, målas luckan i flera lager.
Den nya kulören lanseras alltså i februari 2018 och kommer då att finnas som valbar för alla målade MDF-luckor.
Fram tills dess är du varmt välkommen att smygkika i Ljusgården på NK i Stockholm. Se hela programmet här!

Förhandsvisning på NK – Kök i härligaste mörkblått

Skarp minimalism i nya konceptkök av marmor

Förhandsvisning på NK – Kök i härligaste mörkblått

Det sitter i detaljerna

Nästa inlägg