Inspireras av öppen inredning i din walk-in closet

Vi är många som drömmer om en walk-in closet och lyxkänslan den kan medföra. För visst är det lyxigt att kunna gå in i sin garderob och se sina kläder, skor, accessoarer och väskor snyggt och prydligt vikt, upphängt och uppradat. Idag har walk-in garderoben blivit som ett extra rum och många hushåll har den direkt anknuten till det stora sovrummet.
Det är givetvis även viktigt att din walk-in closet är genomtänkt och att inte något utrymme går förlorat.

I den här förvaringsmiljön kan vi se en balans mellan förmågan att maximera utrymme samtidigt som den personliga stilen visas upp. Stilen är enkel men klassisk och man har valt att ha en vit inredning utan skjutdörrar. Ballingslövs förvaringssortiment ger alltid dig som kund möjligheten att skapa den garderobsinredning som du önskar. På Ballingslov.se finner du ett ritverktyg där du i lugn och ro kan skapa din egen drömförvaring.

Direkt ingång från sovrummet gör att garderoben blir en del av rummet. Ofta är det faktiskt i din walk-in closet eller framför din garderob du startar och avslutar din dag om man tänker efter.

En walk-in closet symboliserar som sagt ofta personlig stil och har blivit ett rum som gärna visas upp. Många gör sin walk-in till ett uppskattat extra rum som möbleras och utrustas med minibar, espressomaskin eller ett loungemöblemang. Här har man valt att dekorera enkelt med en sittpuff som går helt i nyans med den ljusa inredningen.

Fördelarna med en walk-in closet är såklart många men med mycket förvaringsutrymme ger det också en möjlighet att kunna inreda med mer en bara dina kläder. Inred med mjuka textilier, snygga boxar eller personliga ting som ger dig en känsla av lugn och behag.

Genom att kunna gå in i sin garderob ger det också möjligheten att kunna klara av att hålla den ordning och reda som man önskar. Tycker du om att sortera dina kläder i säsong? Kanske vill du ha färgkoordinerat? Hur det än må vara så blir allting lättare när du kan se klart och tydligt i denna öppna inredningen. Delar du dessutom din garderob med någon är det lätt att det kan bli stökigt och oorganiserat. Dela upp utrymmena istället så tar det lite kortare tid på morgonen när klädvalet ofta blir lite brådskande.

Trots att denna öppna inredningen är väldigt stilren kan ibland stängda lådor underlätta i ordningen. Här kan du förvara dina tjocka vintertröjor under sommarsäsongen, använd som strump- och underklädeslåda eller för att förvara familjens sängkläder och handdukar.

ballingslov.se kan du inspireras mer av snygg och genomtänkt förvaring!

/Ballingslöv

Inspireras av öppen inredning i din walk-in closet

Långjästa och silkeslena kanelbullar

Nästa inlägg