Hemma hos Martin Nygren –
part 2

Äntligen är det dags för andra delen av detta härliga reportage hemma hos Martin Nygren. Vi hoppas att ni fick mersmak från förra inlägget och nu är nyfikna på det färdiga resultatet! Nedan fortsätter Martins egen berättelse om husets badrum och förvaring:

Badrummet är väl tilltaget och förmedlar en avslappnad spa-känsla. Jag valde dubbeldörrar ut mot trä däcket för att kunna addera bastu och jacuzzi till ett eget hide-away-retreat. Materialen är även här valda med omsorg för att älskas för lång tid framöver. Här är försiktiga mässingsdetaljer i kontrast till mer borstat stål i kök och på lilla toaletten.

I badrummet ser ni tre stycken Lessmore 80 cm i mintgrön, bänkskivan är 20 mm kompositsten och går i en beige ton. Mässingsdetaljer i form av blandare och handfat kommer ifrån Tapwell.

Självklart går den lilla toaletten i husets hall i samma färgskala som det stora badrummet.

Jag var fast bestämd i att en gång för alla göra mig av med alla onödigheter förpassade till flyttkartonger som flytt efter flytt förblivit ouppackade. Förvaringen ska vara effektiv och endast innehålla saker jag faktiskt använder. En ordentlig walk-in-closet och en välorganiserad tvättstuga rymmer det mesta.

Förvaringen i husets Walk-in-closet är av inredning i vit ek och matchar självklart resten av husets detaljer i trä som ni kommer att få se mer av i nästa inlägg som också blir det sista i Martins fantastiska hus, massvis av kök och möbelinspiration väntar.

Vi ses igen redan på fredag!

 

Hemma hos Martin Nygren – part 2

Hemma hos Martin Nygren –
part 1

Hemma hos Martin Nygren – part 2

Hemma hos Martin Nygren –
part 3

Nästa inlägg