Handdukshållare till hemmets alla rum

Handdukshållare från Ballingslöv

Har du, som många andra, problem med vart du ska hänga handdukar i exempelvis köket och badrummet? Vi har en smart lösning här hos oss på Ballingslöv, en handdukshållare i läder som löser dina problem. Hållaren finns i 3 olika färger; naturfärgat, svart och antikbrunt. Med en storlek på 170×30 mm kan du använda hållaren till många olika saker; dels att hänga upp handdukar i köket och badrummet men även att hänga slipsar, scarfs och halsdukar i hallen eller i garderoben funkar perfekt!

Handdukshållare från Ballingslöv

När inte hållaren används är den med sin härliga form och sin snygga upphängningsanordning en trevlig detalj till hemmet.

Lite om läder

Läder är hud som behandlats så att den blivit beständig samtidigt som den bevarat sin naturliga styrka och spänst. Denna behandling kallas garvning. Viktiga egenskaper hos garvat läder är slittålighet, formbarhet och förmåga att släppa igenom vattenånga.
Lädret har verkligen fått en renässans de senaste åren och syns alltmer som inslag på möbler och i inredningsdetaljer. Vi gillar det och erbjuder läderdetaljer med lite varierande typer av finish och kompletterande detaljer.

Handdukshållare från Ballingslöv

Läderhållare – en smart detalj i ditt hem!

Här kan du läsa mer om våra Handdukshållare i läder!

Här hittar du din närmaste återförsäljare.

Handdukshållare till hemmets alla rum

Simple – en badrumsserie från Ballingslöv

Handdukshållare till hemmets alla rum

När en köksdröm blir verklighet

Nästa inlägg