Hållbar livsstil på slottet

Där lugn och ro möter driv och nytänk. Där jordnära upplevelser bringar vardagsglädje. Där design, kultur och mat är av yppersta kvalité. Där prioritet ligger på att leva hållbart. Där passar ett svensktillverkat kök från Ballingslöv in.

På Kåseholm Slott på vackra Österlen har Joakim Silvandersson och Jamie White skapat något utöver det vanliga. Slottet med dess fantastiska 400-åriga historia bjuder in till en unik upplevelse för den besökande. Den omgivande naturen, de gamla byggnaderna och den invändiga förvandlingen är med ett ord beskrivet, fantastiskt. Främst är slottet tänkt att ta emot gäster som vill ha privata tillställningar eller företagsevent. De finns personligt inredda rum att boka för en weekend i slottsmiljö.

Det är omgivningen som har inspirerat till utvecklingen och färdigställningen av Kåseholm. Önskan om närproducerat har i handling och i beslut lett fram till ett unikt koncept mitt på Österlens slätt. Lokala råvaror som tillagas av en lokal tvåstjärnig Michelinkock i ett Skånsktillverkat kök är bara en av många konstellationer som tyder på ett hållbart tänk. Då Ballingslöv har kök för vad just detta handlar om, en hållbar livsstil, kunde vi i början av sommaren starta monteringen.


Ballingslövs certifierade montörer intar slottet.


Kök från Ballingslöv är tillverkat av högsta kvalité därför är vi väldigt glada att den tvåstjärniga Michelinkocken Daniel Berlin lagar sin högkvalitativa mat i köket på Kåseholm. Läs mer om honom och kommande evenemang på slottet här på Vardagsglädje och håll utkik efter möjligheter att besöka slottet och Daniel Berlins Krog i Skånes Tranås.

Vi ser fram emot att få visa er mer av slottet och framför allt köket i kommande inlägg!

/Ballingslöv

Hållbar livsstil på slottet

Fantastisk walk-in closet
hos Villa Grå

Hållbar livsstil på slottet

Saftiga och smakrika lussebullar

Nästa inlägg