Grått kök – en utmanare

Vi har märkt att det vita köket, som för några år sedan stod för 90 procent av vår försäljning, nu har minskat till 80 procent. Vi funderade på hur det kunde komma sig och började se över vilka kulörer som våra kunder egentligen beställde. Den totala vinnaren på senare tid är våra olika gråa kulörer som vi har tagit fram. Här på Ballingslöv kan vi erbjuda tre olika nyanser av grå kök såsom pärlgrå, mörkgrå och peppargrå. Ett grått kök är inte bara snyggt och inbjudande utan även enkelt att hitta kompletteringsfärger till, vilket förenklar din styling.

Låt oss få inspirera er med våra olika grå kulörer:

Pärlgrå

Köksluckan Gastro i färgen pärlgrå. En snygg och stilren spegellucka med fina linjer.

ballingslöv grått kök

Mörkgrå

Köksluckan Bistro i färgen mörkgrå. Bistro är en slätt lucka, här med grepplister, istället för knoppar eller beslag. Köket är även kompletterat med en vit bänkskiva för att runda av köket lite och ge det där lilla extra.

ballingslöv grått kök

Peppargrå

Köksluckan Bistro här i färgen peppargrå. En lite mörkare grå på en slät lucka. För att förhöja känslan av det grå har man här plockat in läderhandtag till luckorna och även lagt till en vit bänkskiva som förhöjer den mörkgrå färgen.

ballingslöv grått kök

 

För mer inspiration så hittar ni våra grå köksinspirations miljöer här!

Grått kök – en utmanare

Köket växer fram

Grått kök – en utmanare

Drömmen om ett nytt kök

Nästa inlägg