Förvaring i kök och allrum –
perfekt fusion mellan
stil och rymlighet

Vi tycker att stil och funktion ska samverka i köket. Inredningen ska både ha en snygg design och erbjuda dig allt det utrymme du behöver. Köksskåp med skjutdörrar erbjuder mängder av möjligheter.

Här har vi valt att kombinera köksmodellen Gastro vars köksluckor har stilrena ramar med en skjutdörrslösning som har samma höga kvalitet och ger samma intryck i en matchande färg: stengrå. Skjutdörrar ger dig en lång rad fördelar utöver sin tilltalande look och döljer nämligen massor av förvaringsutrymme för allt från porslin och kokböcker till köksmaskiner och vin.

Är en skjutdörr öppen ser skåpet ut som en öppen hylla. När skjutdörrarna är stängda ser köket prydligt ut och rummet ger ett harmoniskt intryck.

Vi vill alla ha ett kök och allrum som är en bra arbetsplats, och sannolikt vill du gärna kunna placera allting på sina bestämda platser. Skjutdörrar är fantastiskt enkla att öppna och bakom dem kommer du lätt åt alla saker du valt att ha i skåpet. Många väljer att förvara bland annat sina köksmaskiner bakom dörrarna. De kan användas medan de står kvar i skåpet som försetts med utdrag och elkontakt.

Utöver att erbjuda massor av utrymme har skjutdörrsskåp också den stora fördelen att luckorna inte tar plats i rummet när de står öppna. Det betyder att du kan placera matbord eller andra möbler nära skjutdörrarna och trots detta enkelt komma åt allt du har i skåpen. Därför är skjutdörrsfunktionen ypperligt rum där man rör sig mycket och inreder längs väggar.

Många vill gärna att köket ska vara ett stort och öppet rum. Samtidigt kan det också vara praktiskt att kunna stänga till. Allt fler väljer en skjutdörrslösning för att vid behov kunna separera till exempel kök och vardagsrum. Det är en flexibel lösning som ger maximal frihet och därmed också fler möjligheter att använda de olika rummen för många olika ändamål.

Ballingslövs hemsida kan du rita din egen förvaring och garderob och inspireras till vad som passar dig och ditt hem bäst. Kolla gärna på vår introduktionsfilm för att se hur du gör när du ritar upp din garderob. Kanske lyckas du hitta din drömförvaring!

Såklart kan du läsa mer om all vår förvaring här samt kontakta din närmaste återförsäljare för vidare råd och inspiration.

/Ballingslöv

Förvaring i kök och allrum – perfekt fusion mellan stil och rymlighet

Trendspaning på
Stockholm Furniture Fair

10 smarta produkter till ditt kök

10 smarta produkter till ditt kök

Nästa inlägg