Ett modernt kök i en perfekt beige nyans!

 

I det här inlägget tänkte vi bjuda på ett modernt och minimalistiskt kök i den perfekta beiga nyansen som har gott om utstickande detaljer och en härlig karaktär.

 

Bland Åhus magiska tallar och lugn med närhet till havet, ligger detta nybyggda C4 Hus. Stilrena linjer och inspiration från den närliggande naturen har varit riktmärke för husets utformning. Stora fönster låter naturen bli ett med huset, fasad och interiör går ton i ton i beige med återspegling till sandstrand och man låter interiören smälta in trots att den sticker ut. Med ett ryggåstak ger man rymd åt huset vilket gör att inredningen kommer helt till sin rätt.

Huset är inrett i en skandinavisk och minimalistisk stil där möbler, belysning och textiler kommer från lokala leverantörer. En varm färgskala i kombination med svart är den röda tråden för att skapa harmoni och karaktär.  Allt detta återspeglas såklart i köket och med Ballingslövs lucka Bistro i den perfekta beiga kulören Ostronbeige blir köket helt rätt i sammanhanget.

I köket ser vi en mix av svarta handtag och knoppar tillverkade i gjutjärn, vilka ger köket en härlig karaktär och matchar snyggt till bänkskivan Fusion i svart. Fusion är en serie bänkskivor i kompositsten som är väldigt naturtrogna och vackra i sitt mönster.

Jag hoppas att ni överensstämmer med oss när vi slår ett slag för att vitrinskåpen är kökets främsta, härligaste och mest utstickande detalj. Här finns det plats och möjlighet till att personifiera med vackra ting.

En närmre titt på de staplade, inramade och vackra vitrinskåpen med spröjs som binder ihop den rymliga sällskapsytan med köket.

Kökets sista detalj är den öppna hyllan Frame, som består av en ram i svart aluminium och hyllor i ekfaner. Hyllan finns i två bredder och är perfekt för de kökstillbehören du använder mycket och ofta.

Som avslutning bjuder vi på en förhandsvisning av en av våra nyheter som kommer den 3/5. Frame kommer kunna pryda ditt kök (eller varför inte ett annat rum i ditt hem) med snygg integrerad belysning i form av ledlist eller spotlights som på bilden ovan.

Vi önskar er en riktigt GLAD PÅSK!

/ Ballingslöv AB

Ett modernt kök i en perfekt beige nyans!

Ett säkerhetsskåp i köket – EverydaySafe™

Ett modernt kök i en perfekt beige nyans!

Vackra badrumsmöbler i trä – Vanity

Nästa inlägg