Ett alldeles eget showroom med Ballingslöv!

Jo, så är det faktiskt, ett eget showroom med Ballingslöv! Jag bor ju mer i Skåne än i Stockholm nu för tiden, vilket gör att jag jobbar med olika projekt här ifrån. Ett av de största projekten är tillsammans med ett företag som heter Optimala hem. Jag blev kontaktad av Emil och Lars som äger bolaget, där dom vänder sig till mogna ungdomar över 50, som vill bo mindre och bekvämare på ett plan. Deras tanke var att jag skulle ta hand om kunderna och hjälpa dom med alla sina val som skall göras inför det nya boendet. Vilket härligt uppdrag det är! Jag möter massor av människor som har bestämt sig för att sälja det stora huset och njuta mer av livet.

I mitt showroom med Ballingslövs produkter tar jag hand om dom. Vi tittar på kakel och golv men framför allt kök och badrum. De flesta har bott i sina hus över 30 år, så klart att dom har renoverat och fixat under åren. Men nu är dom verkligen sugna på att få allt nytt igen så det är väldigt roligt att få hjälpa dom med sina val.

Mija Kinning showroom Mija Kinning showroom Mija Kinning showroom Mija Kinning showroom

I ett av våra projekt har vi byggt ett visningshus, så att alla kunder kan få komma och titta på lägenheten och känna på alla material. Att känna in hur det skulle vara att bo här.

Mija Kinning showroom

Badrumsinspiration från visningshuset.

Mija Kinning showroom badrumMija Kinning showroom badrum

Köket som är öppet mot både vardagsrum och matsal, bjuder verkligen in till både matlagning och umgänge. Ett vitt kök i fullhöjd, stora kakel plattor och min absoluta favorit bänkskiva gråoljad ask med brobygge som avslut. Kan det bli mer vardagsgläde!

Mija Kinning showroom kök Mija Kinning showroom badrum Mija Kinning showroom kök

Bänkskivan i gråoljad ask. Helt underbar!

Mija Kinning showroom

Nästa gång vi ses så ska jag berätta om ett kök som har havererat och innehavarens enorma längtan efter ett nytt kök!

Inspireras av flera olika Ballingslöv kök här!

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
Ett alldeles eget showroom med Ballingslöv!

Köket är nästan färdigt…

Ett alldeles eget showroom med Ballingslöv!

Den personliga ”touchen” med Bright

Nästa inlägg