En serie blir tre – nya badrumsmiljöer!

Nu gör vi på Ballingslöv en rockad bland våra badrumsmöbler och låter en serie bli tre. Våra badrumsmöbler blir nu lättare för dig som kund att navigera bland och vägen till drömbadrummet ännu enklare. Tillskotten bland våra serier heter Strict och Stella och självklart bjuder vi i samband med denna förändring på ett gäng nya, fräscha badrumsmiljöer som vi hoppas kommer inspirera!

Strict
Kommoden Strict har en slät badrumslucka med infräst grepplist i aluminium längs hela luckans ovankant. Luckan finns i flera målade utföranden och skåpets stomme målas alltid i samma kulör som ditt val av lucka. Se mer av miljön och dess produkter här.

I detta badrum används varma och behagliga granitkeramikplattor i kalkstensfärg tillsammans med kommoden Strict vår trendigaste färg Ostronbeige. genom att använda få material i badrummet skapas en helhet som är både lugn och behaglig.

Några extra detaljer som sticker ut är en lyxig inbyggd hylla i duschen, badrumsspegel med ledbelysning och den praktiska förvarinsmöbeln som är byggd av två stycken kommoder från badrumsserien Lessmore med en toppskiva i Carraramarmor. Vi tycker detta badrum är harmonisk och ger en härlig hemma-spa känsla.

Stella
Kommoden Stella har en badrumslucka med profilerad spegel och lätt avrundad kant. En cross-over utvecklad för att passa i såväl moderna eller klassiska miljöer. Luckan finns i flera målade utföranden. Se mer av miljön och dess produkter här.

Ett badrum i varma grå toner där valen omsorgsfullt gjorts utefter husets karaktär. Inspiration och material kommer från huset som är byggt år 1929. Klassiskt vitt kakel i 15×15 format avslutas i brösthöjd med en vacker kakaellist och på golvet ligger klinkerplattor i tidstypiskt mönster.

Här passar kommoden Stella i varmgrått utmärkt med sin detaljrikedom och tillsammans med det gedigna tvättstället Stone i kompositsten slipper man kompromissa med nutidens praktiska efterfrågan. Vitrinskåpet med dörr i linjeglas är hämtad från vårt kökssortiment och passar perfekt.

Vanity
Vanity är vår mest detaljrika kommod med falsad lucka och stomframkant. Skåpet är i träfaner med massiva träkantslister. Materialet är noga utvald ek som hanteras varsamt av medarbetarna i fabriken i skånska Ballingslöv. Se mer av miljön och dess produkter här.

Ett badrum med kommod och högskåp från serien Vanity i ek bets ljusbrun. Här har gamla detaljer bevarats och blandats med nya moderna och minimalistiska inslag. Härlig kombo tycker vi!

Ett klassisk elementskydd och badrumsfönster möter klinkerplattor i modern kalksten och kakelplattorna bakom kommod och högskåp är i ett något ovanligt format och satta i ett snyggt mönster. Detaljerna och materialvalen gör att Vanitymöblerna har en given plats med sin detaljrikedom och lyxiga material.

Bright
Serien Bright erbjuds i vackert målat utförande eller vår noga utvalda ekfaner. Kommoden kan kompletteras med tvättställ i porslin, gjutmarmor eller kompositsten, tunna benstativ i stål finns även som tillval. Se mer av miljön och dess produkter här.

Modernt badrum med fina detaljer sätter tonen i detta badrum. Genom att placera kommoder i svart ek från serien Bright i nisch tillsammans med spegelskåpen får möblerna en platsbyggd och lyxig känsla. Runt badrumsmöblerna har mörkt trä fått stå i centrum med dörrar och andra snickerier i valnöt.

Väggarna är klädda i det moderna materialet Microcement tillsammans med golvplattor från Silestone i Coral Clay. Badrummet och dess karaktär sträcker sig till kringliggande rum med skjutdörrar och förvaringslösning i valnöt från Ballingslövs förvaringssortiment.

Hoppas ni blev inspirerade och gillade våra nya badrumsmiljöer.

/ Ballingslöv AB

En serie blir tre – nya badrumsmiljöer!

Minimalism och design i ett mörkt kök med matta ytor!

En serie blir tre – nya badrumsmiljöer!

På en ö i Stockholms skärgård

Nästa inlägg