Den personliga ”touchen” med Bright

Det sägs att badrum och kök är de rum som bäst speglar våra personligheter och jag är benägen att hålla med. Vårt kök går i ljusa färgerna varmgrå och vit med husets originaltak framtaget och vitmålat. Givetvis fullt med smart, effektiv förvaring då jag fullkomligt går bananas när jag inte kan städa undan och få bort saker. Och tittar man in i vårt nygjorda badrum så ja, där är det också vitt och fullt med ljuvlig förvaring.

Att vi valde Ballingslövs serie Bright är inte bara för dess stilrena, snygga design utan väldigt mycket också för dess fantastiska förvaringsmöjligheter. Jag fullkomligt älskar att dra ut våra djupa lådor under handfatet i kommoden som bara slukar alla saker som man ”måste” ha i badrummet. Jag skulle kunna skriva spaltmeter efter spaltmeter om badrummet och vad som är dess största fördelar men nu är det ju inte bara jag som använder det (tyvärr) varför jag helt sonika passat på att intervjua resten av familjen om vad det är de tycker allra mest om i badrummet.

bright maria roswall

Älskar djupet på utdragslådorna som fullkomligt slukar allt i sin väg. Perfekt med mindre lådor och boxar för förvaring av små saker.

Lukas 6 år:

–          Att det är så nytt och fint. Det skiner och blänker och så tycker jag om att vi har ett fönster. Kan jag titta ut genom när jag sitter på toaletten. Sen tycker jag om att jag och pappa har ett handfat och en låda och du och Sophie den bredvid.

Sophie 4 år:

–          Spegeln på golvet! Den snurrar och jag har mina hårspännen och min borste på min hylla och så ser jag mig i den också. Den är verkligen jättebra! Jag tycker golvet är fint också, stenarna jag står på när jag duschar, att jag inte halkar på dem. Det är bra!

personligt badrum maria roswall

Att skapa en helkroppsspegel som både är vridbar OCH full av effektiv förvaring på baksidan – det är verkligen genialt. Sophie pysslar med sina hårspännen och donar här framför varje morgon.

Mikael 43 år:

–          Att äntligen få mer än en liten glashylla för mina saker är ju inte helt fel. Förvaringen tycker jag blev väldigt bra, känns som att våra skåp och lådor slukar det mesta. Skönt att inte saker står över allt utan att man kan få undan.

personligt badrum maria roswall

Tada! Äntligen säger mannen om att få sitt alldeles egna badrumsskåp och absolut, det är lyxigt att få ha sina saker ifred.

Och så är det ju givetvis, att förvaring spelar väldigt stor roll. Det ihop med att standarden och kvaliteten är så hög igenom allting ger verkligen badrummet en genuin känsla. Och för mig är det också detaljerna. Beslagen vet ni ju redan är en stor favorit och även vår vridbara helkroppsspegel som på ett fullkomligt genialt sätt adderar effektiv förvaring på baksidan. Världsklass på det!

bright maria roswall

Älskar djupet på utdragslådorna som fullkomligt slukar allt i sin väg. Perfekt med mindre lådor och boxar för förvaring av små saker.

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, , ,
Den personliga ”touchen” med Bright

Ett alldeles eget showroom med Ballingslöv!

Den personliga ”touchen” med Bright

Laga mat som ett proffs!

Nästa inlägg