Den osminkade sanningen

Ni vet ju att vi köpt ett totalt renoveringsobjekt och att vi verkligen är mitt uppe i detta ”spännande” projekt. Ja, jag skriver spännande med en för tillfället ganska stor portion ironi för just när det kommer till ordning och reda ligger vi fruktansvärt i ofas.

Det ÄR spännande, utmanande och väldigt, väldigt roligt att få skapa sitt hem från grunden men ibland går luften ur mig och just när det kommer till vårt sovrum och källaren är det bara stort, stort kaos. Övervåningen med barnens rum samt badrummet var prio ett när vi flyttade in och där är det ordning och reda. Även vårt fantastiskt fina kök är nu på plats och det är en sann glädje att laga mat och hänga runt vår fina köksö men sovrummet… Det finns liksom ingen utväg, det är på riktigt exakt så som meningen lyder: smart och funktionell förvaring är A och O för att hålla ordning och reda.

Det är bara det att vi inte hunnit med (kan även stavas mäktat med) att ta tag i vårt egna sovrum och inte heller i källaren och vår pyttelilla tvättstuga. Jag bjuder er härmed på två bilder tagna med min mobil för exakt 30 sekunder sedan. Helt utan filter.

sanningen maria roswall

sanningen maria roswall

Vårt sovrum utan skjutdörrar och början till vår tvättstuga – dvs kaos. Varje dag, VARJE DAG, drömmer jag om att det någon gång äntligen ska se ut som på bilderna här. Mmmm, säger jag bara om det här förvaringssystemet med vita skjutdörrar som skulle skapa sådan magisk ordning och harmoni i vårt sovrum och tänk er dessa vita skjutdörrar nere i tvättstugan… Inte bara blir det bra energier i ett rum där man får undan saker, just i tvättstugan fungerar skjutdörrarna också som ljuddämpare när centrifugen drar igång.

sanningen maria roswall

sanningen maria roswall

Skräddarsytt, stilrent och funktionellt. Absolut kärlek i mina ögon! Snart så… Ska bara dränera lite först och hitta en trisslott som har den där ”Plötsligt händer-det” vinsten i sig.

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, ,
Den osminkade sanningen

Kökstrender på Ballingslöv

Den osminkade sanningen

Inredningskoncept till Riggen

Nästa inlägg