Badrumsinspiration
– tidlös kombination
av svart och vitt

Välkomna tillbaka in i The Black House! Huset som har den tidlösa kombinationen av svart och vitt, stilrent men också detaljrikt. Tidigare kunde ni läsa om familjens kök här på vardagsgladje.se. Nu vill vi inspirera med att visa husets badrum.

Det finns två badrum i huset, ett lite mindre och ett lite större. Det mindre delar barnen på och det större är ett så kallat master bathroom.

Lessmore Badrum

Låt oss inspireras av den första kommoden från Ballingslöv. Den heter LessMore och presenteras här i färgen vit. Fronten är delad med två lådor där den nedre har plats till förvaring av lite större saker medan den övre är smart indelad för förvaring av dina mindre saker som du har i badrumslådan. Spegeln är en rund planspegel med svart kantlist som bjuder in till de mjuka formerna i badrummet.

Porslinstvättstället är av varianten THIN och har mjuka former och en fyrkantig tvättho med avrundade hörn. Tvättställsblandaren heter Candy och kommer från Tapwell. Blandren är i krom och den passar extra bra till mindre handfat. Den snygga lampan i badrummen är en detalj som vi gillar riktigt mycket. Lamphuvudet kan vridas åt alla håll och även vippas uppåt och nedåt. Ljuskällan är LED och lampan finns som ni ser både i svart och vit metall.

Korkhandtag Badrum

Med ett handtag i obehandlad kork får badrummet ett modernt uttryck. Knoppen i kork skapar ett statement och är behaglig att ta i när man öppnar och stänger lådorna.

Bright Badrum

Vi fortsätter in i nästa badrum och möts av en svart kommod. Modellen heter Bright och har en helt slät lucka i färgen svartbetsad ek. Den stilrena kommoden Bright i kombination med den mörka färgen tycker vi är helt rätt. De svarta knopparna smälter snyggt samman med kommoden och gör hela möbeln till en snygg helhet.

Kommoden har en svart tvättställsblandare som heter Ringo från Tapwell med raka linjer och ihåligt handtag. På det vita porslinstvättstället blir blandaren nästan som en inredningsdetalj. Porslinstvättstället är även här av varianten THIN. Vad som är värt att tilläggas är att ytan är slitstark och har bra vattenavrinning då det inte finns några skarpa kanter.

Som ni ser får man plats med sina badrumsnödvändigheter på ytan runt tvättho. Ett tips är att köpa en tvålpump som du fyller på efter hand. Det är en snygg inredningsdetalj som du lätt kan byta ut om du ändrar stylingen i ditt badrum.

Ha en skön vecka!
Följ oss på Instagram @ballingslovab
Följ The Black House på Instagram @theblackhouse.1

/Ballingslöv

Badrumsinspiration  – tidlös kombination  av svart och vitt

Stilrent, smakfullt, svartvitt

Badrumsinspiration  – tidlös kombination  av svart och vitt

Fantastisk walk-in closet
hos Villa Grå

Nästa inlägg