Badrumsinredning för mindre badrum

Mindre badrum kan enkelt kännas större genom smarta förvaringslösningar och enklare knep. Vid planeringen av ett mindre badrum som ska renoveras så krävs det att du sätter dig ner och tänker ut hur du verkligen vill ha det, innan du börjar riva ner den inredning som sitter uppe idag.

Vi vill ge dig några tips som gör att du kan få mindre badrum att se större ut och bli mer funktionella.

Badrumsmöbel

Att hitta en mindre kommod med smart förvaring är ett första steg. Vår kommod Compact kan du få med lucka eller med hel front och i två olika bredder. Här kan du välja på fyra olika färger för att kunna matcha ditt badrum. När man väljer en kommod så vill man klart ha bra förvaring och ett handfat med kran som passar in och som gör att badrummet får sin helhet.

mindre badrum compact från Ballingslöv

Förvaring

I ett litet badrum är det viktigt att maximera förvaringen på bästa sätt. Med skåpet HideAway Grunt Högskåp 30 får du ett högskåp med bra med plats för dold förvaring. Skåpet finns i flera olika färger och går att placera på det ställe där du tycker det fungerar bäst i ditt badrum.

mindre badrum compact från Ballingslöv

Öppenförvaring

Ett tips är att utnyttja ytan över toalettstolen och försöka få dit ett lite mindre skåp för öppen eller dold förvaring. Här visar vi vår öppna förvaring ShowOff. Skåpet finns i 3 olika storlekar, där du kan välja ryggen på skåpen i flera olika färger. Ett till tips är att bland färgerna på ryggarna, för att få ett mer personligt intryck i badrummet.

mindre badrum compact från Ballingslöv

Rätt belysning

Att välja rätt belysning i ett mindre badrum är viktigt. Att välja flera olika belysningar i badrummet istället för en stor lysramp i taket är att föredra då det gör att rummet känns större. En badrumsbelysning kan vara i olika former och storlekar. Välj det som passar dig och ditt badrum bäst.

mindre badrum compact från Ballingslöv
Att tillsammans med belysningen även ha ett spegelskåp med bra belysning gör att du får ett varmare ljus och ökar upp känslan av att rummet känns större. Här har vi kompletterat skåpet med en spegel med ljuslist kring för att ge badrummet extra punktbelysning.

mindre badrum compact från Ballingslöv

Mer inspiration

För att få mer inspiration kan ni gå in på www.ballingslov.se/badrum och titta i vårt inspirationsgalleri.

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, , ,
Badrumsinredning för mindre badrum

Vi funderar på nytt kök

Badrumsinredning för mindre badrum

Rivningen av vårt kök är nu ett faktum!

Nästa inlägg