Att bygga nytt kök

Att bygga nytt kök är en väldigt rolig och inspirerande resa, en del av er vardagsglädje i livet. Vare sig du ska renovera hela köket eller bara delar av det eller varför inte bara byta detaljer så hjälper vi dig hela vägen. Vi på Ballingslöv vill ge dig de allra bästa förutsättningar vid val av ny köksinredning. Det kan handla om exempelvis nya köksluckor, nya bänkskivor, ny vask, ny köksbelysning, nya vitvaror och nya kökshandtag. Vi vill alltid ge dig en personlig service allt för att vi vet att varje kök har sina unika förutsättningar och behov.

ballingslöv bygga nytt kök

En grundregel är att ta reda på förutsättningarna först innan du börjar planera ditt kök:

  • Vad har vi för tidsplan?
  • Vad har vi för budget?
  • Rummets mått?

Det här är fakta som inte går att bortse ifrån när ett nytt kök ska planeras. Det kan också vara till stor hjälp att ta reda på huruvida det är möjligt att flytta vatten, avlopp och fönster i det nya köket eller om det går att riva väggen in till vardagsrummet innan man börjar planera för lösningar som förutsätter detta.

När du har planerat upp allt det här så är det dags för det roliga – att hitta vilket kök du vill ha! Är det ett vitt kök, grått kök, kök med köksö, slät lucka, profilerad lucka, vilka inredningstillbehör ska vara med i köket? För att hjälpa dig kunna planera upp det här på bästa sättet så har vi byggt en simulator där du kan bygga ditt kök, i det utförandet du är intresserad av, och se vad ditt kök kommer kosta med en speciell lucka, köksbänk eller färg. Du kan sedan skriva ut skissen och ta med den till din återförsäljare. Kökssimulatorn hittar du här!

Till din hjälp har vi även gjort den här filmen som förklarar i stort vad som händer när du har tagit kontakt med oss och visar din simulatorskiss på hur du vill att ditt kök ska se ut. Vi hjälper dig hela vägen efter det!

Lycka till med att bygga nytt kök!

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
,
Att bygga nytt kök

Inredningssentimental med kök…

Att bygga nytt kök

Designa ditt kök

Nästa inlägg