Alla dessa detaljer!

detaljer hos Daniela

Visst ska det bli roligt med ett nytt kök, ett kök som vi fått bestämma helt och hållet från grunden. Men. Processen är allt annat än enkel! Alternativen för detaljerna är oändliga och jag skulle kunna sondera marknaden i evigheter.

För att komma vidare i processen har jag valt att fokusera på att hitta de bästa beslagen i mässing eftersom just mässing är en genomgående detalj i hela lägenheten.  Mässingen blir dessutom en fin kontrast mot det mörka köket och den ljusa bänkskivan. Nästa steg är bara att bestämma om vi ska ha borstad eller polerad yta.

detaljer hos Daniela

detaljer hos Daniela

Som sagt, det finns så många alternativ och det är alla dessa små detaljer som ska bestämmas – men som också är så viktiga i det stora hela. Nu gäller det bara att bita ihop och hålla fokus för det är så lätt att bara ge upp och välja det snabba, enkla för att man blir helt slut och snurrig. Men som bekant är inte alltid det snabba och enkla det som faktiskt blir bäst i slutändan, utan det är ju trotsallt detaljerna som gör skillnaden.

detaljer hos Daniela

Dessa handtag från Ballingslöv är perfekta alternativ om man väljer att ha antingen luckor och handtag i samma mörka toner, vill haka på trenden naturfärgat läder mixat med mässing eller om man vill ha mindre, enkla knoppar i mässing.

 

INLÄGGET ÄR TAGGAT MED:
, ,
Alla dessa detaljer!

Mitt kök har blivit en juicefabrik

Alla dessa detaljer!

Badrumsrenoveringen – att bygga upp igen

Nästa inlägg