Adventsbrunch i hemmets hjärta – köket

I helgen hade jag några vänner över på brunch, vi kände för något varmt så vi köpte hem ramen från vårt nya favoritställe i Gamla Stan och kompletterade med olika sorters bröd och ostar. Det blev verkligen tydligt hur socialt och rymligt köket blivit, det känns verkligen inbjudande och intimt – hemmets hjärta! En dukade, några hängde vid bänken, några lagade mat, vår yngsta son Pontus låg i soffan och valde musik medan Lillebror (hunden) nosade upp tofflor att tugga på – även om alla hade olika saker för sig var vi alla samlade. Det här var precis vad vi önskade oss när vi påbörjade planeringen och ritningen av köksbygget!

Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta

Även om alla valmöjligheter och beslut har varit jobbiga att fatta så har det helt klart varit värt varenda minut av velande och beslutsångest. Jag är så nöjd och tacksam över resultatet! Det är modernt, estetiskt tilltalande, rymligt och samtidigt funktionellt – köket är en återspegling av oss och varje detalj och beslut som vi fattat spelar en viktig roll för helheten. Vi föll för mörka Bistro och valde att kontrastera med en bänkskiva i kompositsten från Silestone, ett marmorliknande material som är mycket tåligare och mer lättskött, samt mässingdetaljer. Tack vare de oändligt många valmöjligheterna kan vem som helst, med vilken smak som helst, enkelt skapa sitt eget drömkök hos Ballingslöv!

Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta Daniela Sylvan Tellander hemmets hjärta

Nu ser vi fram emot många fler härliga måltider och tillställningar med vår stora familj och massa vänner!

Fotograf: Eric Josjö

Adventsbrunch i hemmets hjärta – köket

Rivningen av vårt kök är nu ett faktum!

Adventsbrunch i hemmets hjärta – köket

Saffransbiscotti

Nästa inlägg